Popravak pločica/razbijenog poda

Trebate li popravak,promjenu ili postavljanje novih pločica u procesu izgradnje ili adaptacije?

Pločice su  jedno od najčešćih rješenja za podove i zidove. Unatoč činjenici da se odlikuju dugim radnim vijekom, ponekad će zahtijevati popravak. To se događa ako se dogodio  pad nekog teškog predmeta,nekvalitetna montaža,oštećenja keramičkih elemenata tijekom građevinskih radova,izvorno je kupljena pločica  s nedostacima,nekvalitetna keramika i ostali mogući poznati uzroci. Da biste vratili  cjelovitost poda, nema potrebe uklanjati cijelo područje – možete zamijeniti jedan dio.

Obratite nam se s povjerenjem za sve vaše potrebe vezane uz zidne i podne pločice u vašem kućanstvu, lokalu, tvrtki ili industrijskom pogonu kao i za hitne intervencije.

Kontaktirajte nas za ponudu i rokove.

Za uspješnost reparacije potrebno je imati istu rezervnu pločicu koja je ista kao ona koja je razbijena

Opis poslova

Naši polagači keramičkih pločica postavljaju keramičke, betonske i kamene pločice u novogradnjama kao i pri renoviranju već postojećih objekata. Oblažu zidove, podove i druge površine, najčešće u unutrašnjosti stambenih i drugih objekata (kuhinjama, kupaonicama i hodnicima), no ponekad i na vanjskim površinama. Pri obnovi starih prostora odstranjujemo stare pločice. Najprije pregledavamo podlogu na koju ćemo lijepiti pločice te je, ako je potrebno, popravljamo manjim zidarskim zahvatima. Obično se sami brinemo o odvozu otpadnog materijala. Keramičke pločice lijepimo na ravne i tvrde podloge (zidove i podove). Pritom nanosimo određenu količinu vezivnog materijala na podlogu i na pločice koje odmah zatim pričvršćujemo. Posebnu pozornost posvećujemo liniji polaganja i uzorku kojeg imamo ili sastavljamo pločice.

Ako se podloga prekida (cijevi, utičnice i dr.), precizno mjeri i vrši proračun, te režemo pločice na potrebnu duljinu, kako bi prilijegale na spojevima. Kad su pločice postavljene, nakon sušenja popunjavamo (fugiramo) prostor između pločica (fuge) i odstranjujemo višak materijala.U radu koristimo čekić, brusilice, bušilice, lopatice, visak, libelu, zidarsku žlicu, napravu za rezanje keramike i druge alate.

Prilikom ugovaranja  posla sa strankom, dogovaramo rok izvedbe i troškove, te na temelju svojih stručnih znanja i iskustava, savjetujemo oko pravilnog odabira pločica i načina polaganja.

Izvedeni keramički radovi osim funkcionalnosti (izdržljivost, otpornost protiv vlage i lakše čišćenje) moraju imati estetsku i dekorativnu vrijednost, što se postiže različitim vrstama i oblicima pločica. Za kvalitetno obavljen posao, poštivamo standarde svoje struke i upute proizvođača pločica i ostalih materijala.