POPRAVAK OŠTEĆENOG ZIDA

Trebate li kvalitetnog majstora za popravak i sanaciju oštećenja na zidu i fasadi u vašem stanu, kući, poslovnom prostoru ili nekom drugom objektu?

evoMajstor nudi profesionalnu uslugu popravka ili saniranja oštećenja na zidu i fasadi u stambenim i poslovnim objektima. Obavljamo kompletne radove u vezi popravka i saniranja zidova te fasada. Popravak ili saniranje zidova i fasada rješava probleme kao što su: pukotine na zidu, odlomljeni dijelovi žbuke i fasade, šuplji dijelovi zidova, žbuke i fasade zahvaćene vlagom i sve ostalo vezano uz saniranje i popravak žbuka i fasada. Saniranje se obavlja pomoću kvalitetnih materijala koji su primjereni i namijenjeni vrsti radova koji će se obavljati. Popravak ili saniranje zidova i žbuke zahtijeva stručan rad za koji je potrebna vještina i poznavanje materijala koji se koriste i kako se koriste.

Profesionalnom uslugom saniranja oštećenog zida i žbuke našim klijentima pružamo kvalitetna rješenja za razne popravke u stambenim i poslovnim objektima na transparentan i prihvatljiv način.
Popravak oštećenog zida
POPRAVAK OŠTEĆENOG ZIDA - USLUGE

.

Kvalitetna unutarnja žbuka je kompaktna i ima istu boju po čitavoj površini. Pripremite se za popravak zidova kad vidite rupe u žbuci, ogrebotine, pukotine ili labavljenje.

Usluga uključuje: Popravak oštećenog zida. Uklanjanje oštećenja na unutarnjim žbukama. Ponovno žbukanje zidova, popravak žbuke na stropu, popravak unutarnje žbuke: ogrebotine i pukotine, punjenje uzduž kabela, ispunjavanje rupa i pukotina, popravak gips ploča, ispunjavanje ogrebotina i pukotina, punjenje šupljina, korozija u žbukama, spajanje popravljenih površina te ostale vezane radnje.

Kako naručiti uslugu ?

1. Dogovor i odabir termina
Popravak vodoinstalacija-evoMajstor

Popravak oštećenog zida i žbuke slobodno naručite telefonski ili putem maila. U dogovoru s Vama dogovorit ćemo dan i vrijeme pogodno za obavljanje usluge te vas informirat o cijeni.

2. Dolazak majstora
Popravak vodoinstalacija

Majstor dolazi u dogovorno vrijeme potpuno opremljen i spreman za početak radova. Nakon završenih radova svoje radno mjesto ostavlja čisto i uredno.  

Popravak oštećenog zida i žbuke
Profesionalnom uslugom popravka i saniranja zidova te pravilnim odabirom materijala, pružit ćemo vašem domu sanaciju zidnih površina kakve zaslužuju, veliku dugovječnost i kvalitetnu upotrebu