POPRAVAK KROVIŠTA

Trebate li kvalitetnog krovopokrivača za popravak ili obnovu krovišta na vašoj kući, stanu, poslovnom prostoru ili nekom drugom objektu?

evoMajstor nudi profesionalnu uslugu popravka i obnovu krovišta na svim stambenim i poslovnim objektima. Obavljamo kompletne krovopokrivačke radove na popravcima i obnovi svih vrsta krovnih konstrukcija kao i sanaciju starih krovišta. Krovne konstrukcije oblažemo crjepovima identičnima koji su zamijenjeni kao i ostalim pokrovnim materijalima.

Obnavljamo potkonstrukcije krovova koji uključuju radove na zaštiti drvene građe, kompletne radove kao što je letvanje, zakivanje i daskanje krovova. Pokrivamo krovne konstrukcije adekvatnim limom koji može biti obojen kao i one od bakra. Postavljamo krovove na više načina, kao što je postavljanje na jednu vodu, dvije vode ili četiri vode. Radimo mansardne, trapezne i ostale složene načine postavljanja krovne konstrukcije.

Profesionalnom uslugom popravka i obnove krovišta te pravilnim odabirom materijala, pružit ćemo vašim krovovima kvalitetu izrade kakvu zaslužuju i veliku dugovječnost 
Popravak krovišta
POPRAVAK KROVIŠTA - USLUGE

Nudimo usluge popravka, izvedbe novih i sanacije dotrajalih krovišta kao i pokrivanje crijepom svih vrsta, šindrom, limom itd. Usluge sanacije, izrade i pokrivanje krovišta koje nudimo: sanacija krovova, izrada krovne konstrukcije, izrada građevinske limarije, pokrivanje krovova, termoizolacija krovova, hidroizolacija krovova, pokrivanje krovova falcanim limom, oblaganje krovova.

Kako naručiti uslugu ?

1. Dogovor i odabir termina
Popravak vodoinstalacija-evoMajstor

Popravak krovišta slobodno naručite telefonski ili putem maila. U dogovoru s Vama dogovorit ćemo dan i vrijeme pogodno za obavljanje usluge te vas informirat o cijeni.

2. Dolazak majstora
Popravak vodoinstalacija

Majstor dolazi u dogovorno vrijeme potpuno opremljen i spreman za početak radova. Nakon završenih radova svoje radno mjesto ostavlja čisto i uredno.  

Popravak krova
Profesionalnom uslugom popravka krova i pravilnim odabirom materijala za sanaciju, pružit ćemo vašem domu krov kakav zaslužuje, veliku dugovječnost i izdržljivost