KUĆNI MAJSTOR

Trebate li kvalitetnog kućnog majstora s mogućnošću izvedbe svih popravaka i radova u vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru?

Kućni majstor kvalitetu svoje usluge stavlja na prvo mjesto. Kada netko traži pomoć, kućni majstor čini sve što može u tom trenutku da mu izađe u susret. Svojom transparentnom uslugom premašivat će očekivanja svojih klijenata i kolega.

Kućni majstor svoje djelovanje uglavnom bazira na poslovima kao što su otklanjanje kvarova i ostalih tehničkih problema koji su dio svakodnevice u stambenim ili poslovnim prostorima. Kućni majstor će na najbolji mogući način otkloniti kvarove i nedostatke na transparentan i prihvatljiv način.

Specijalizirani smo za poslove za koje sami nemate vremena ili dovoljno stručnosti. Bez dovoljno znanja i iskustva određeni mali popravci koji naizgled djeluju banalno mogu samo postati veći ako im se ne pristupi na stručan i profesionalan način. Valorizacija izgubljenih sati i novac koji biste sami potrošili na određene popravke lako bi mogla premašiti vrijednost samog posla.

Kućni majstor ima u ponudi razne usluge kao što su popravak vodovodnih instalacija, popravak vodokotlića i općenito popravak ili zamjena sanitarija i kupaonske opreme. Također nudi razne popravke električnih instalacija, onda zamjenu rasvjetnih tijela i općenito zamjenu utičnica ili prekidača te ostale radove. Rješava probleme kao što su popravak brave na vratima, stolarske radove općenito, popravak prozora i prozorskih krila. Obavlja manje zidarske zahvate, hidroizolira, radi soboslikarske radove i ostale vezane usluge.

Profesionalnom uslugom kućnog majstora našim klijentima pružamo kvalitetna rješenja za razne poslove u stambeno/poslovnim objektima na transparentan i prihvatljiv način
Kućni majstor

Vrste intervencija kućnog majstora

Ostali radovi kućnog majstora
Ostali-radovi - kućni-majstor

            Osim uobičajenih usluga kućnog majstora u ponudi imamo i širok spektar ostalih radova:

 • postavljanje slika na zid  
 • postavljanje zrcala   
 • ugradnja polica 
 • polaganje laminata  
 • ugradnja žaluzina 
 • odvoz krupnog otpada 
 • popravak i ugradnja roleta    
 • suha gradnja
 • zidarski radovi
 • zamjena pločica
 • keramičarski radovi
 • postavljanje rubnjaka
 • zamjena kvake na vratima
 • ostale srodne usluge majstora

Pored manjih popravaka u ponudi imamo i usluge kompletnih adaptacija stambenih i poslovnih objekata. Također se može potrebni izbor radova naručiti i pojedinačno.

Dolazak kućnog majstora na Vašu kućnu adresu
Dolazak kucnog majstora

Jednostavna telefonska ili online rezervacija

Uštedite vrijeme i muke pri traženju nekoga tko će vam obaviti određeni popravak. Koristite naš online upitnik za rezervacije ili kontakt možete slobodno obaviti telefonom. Prilikom kontakta kućnog majstora i objašnjenja o kakvom se problemu radi, nastojat ćemo vam telefonski okvirno reći sve detalje o cijeni popravka i potrebnom vremenu za njegovo otklanjanje.

Uobičajeni obračun cijena za male kućne popravke radi se po sljedećem principu :

 • Dolazak
 • Usluga rada
 • Ugrađeni dijelovi

Dolaskom majstora na mjesto obavljanja radova a prije početka obavljanja istih, korisnik usluge kućnog majstora dobiva na uvid detalje o cijeni kompletne usluge i potrebnom vremenu potrebnom da se usluga obavi te potrebnom ugradbenom materijalu. Naručitelj posla daje nalog majstoru usmeno ili putem radnog naloga. Kućni majstor na posao dolazi opremljen cijelom paletom ručnih i električnih alata: bušilica, kompleta ključeva, pila, pa čak i visokih ljestava.

Vaš kućni majstor također može odabrati, kupiti i isporučiti potrebne materijale ako je potrebno. Trošak naknade nabave ovisi o vremenu utrošenom za nabavku materijala te stvarnim troškovima nabave kao što su putni trošak i trošak zaposlenika. Materijal ili zamjenske dijelove potrebno je uplatiti avansno ako se radi o većim iznosima, dok izvršenje same usluge rada naplaćujemo po fazama izvršenja ako je u pitanju posao većeg obima ili nakon samog izvršenja usluge. Za trajnost ugrađenih dijelova ili materijala jamči proizvođač proizvoda.

Ako naručitelj posla obavlja nabavku ugradbenih dijelova sam, u dogovoru s kućnim majstorom, izvršit će kupovinu zamjenskog dijela točno prema traženom proizvođaču i kvaliteti potrebnoj za ugradnju. Kompletni troškovi usluge majstora ovisit će broju dolazaka, potrebnom broju djelatnika na terenu te količini posla.

Želimo vam pomoći da otklanjanje kvarova i nedostataka u Vašem domu ili poslovnom prostoru bude jednostavno i prihvatljivo te smatramo da nema boljeg načina nego nam pristupiti s punim povjerenjem koje ćemo nagraditi kvalitetnim i transparentnim radom

evoMajstor – Kućni majstor kvalitetu svoje usluge stavlja na prvo mjesto. Svojom transparentnom uslugom premašivat će očekivanja klijenata.

Kućni majstor