Za tvtrke/obrte/samostalne izvođače

Tražimo tvrtke/obrtnike/samostalne izvođače s iskustvom koji su predani prema svom poslu i klijentima.Našim budućim partnerima nudimo profesionalno, ugodno i fleksibilno radno okruženje.

Tvrtke/obrte/samostalne izvođače ili pojedince tražimo iz branši kao što su: građevina,zidarstvo,podopolagaći,fasaderi,žbukeri tesari,keramičari vodoinstalateri, električari,soboslikari,knauferi-suha gradnja – i ostala srodna zanimanja.

Partner tvrtka/obrt

Ako želite povećanje volumena svojih poslova na tržištu te istovremeno imati sigurnu naplatu za svoje obavljene radove i usluge možete probati poslovnu suradnju s evoMajstorom. Ako nudite nešto iz naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi slobodno i neobavezno nam ponudite svoje usluge. Ako ste profesionalni i poslovno moralni. Ako imate resurse i profesionalne vještine. Ako imate prostora za nove korisnike kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.

Partner slobodni suradnik

Slobodni suradnici ili nezavisni profesionalci su osobe koje samostalno izvršavaju zadatke ili upravljaju radovima i uslugama a nisu naši zaposlenici. Ako imate dobru reputaciju na tržištu. Ako nudite nešto iz naših usluga ili smatrate da Vaše usluge nisu ponuđene i trebaju biti u ponudi. Ako ste visoko profesionalni i poslovno moralni. Ako imate prostora za nove poslove i investitore kojima ste spremni pružiti kvalitetnu uslugu uz razumnu cijenu i rokove.

PREDNOSTI PARTNERSTVA

Naplata

Ne morate brinuti o naplati. EvoMajstor Vas isplaćuje za vaše radove i usluge odmah po završetku poslova te se tako osiguravate od neplatiša te općenito od loše naplate.

Dobitak na vremenu

Rasterećenje od ugovaranja,dogovaranja te naplate poboljšava vašu radnu efektivu.
Selektivno odvajanje dobrih od loših investitora štiti vas od mogućih problema u poslovanju. Konstantna savjetovanja te brza dinamika praćenja poslova prilagođena vašim poslovnim uvjetima.

Postanite naš zaposlenik
Zaposlenike smatramo temeljem našeg uspjeha.Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva i težnji, u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

POSTANITE NAŠ PARTNER