logo-evomajstor

nudi kompletnu uslugu organiziranja i upravljanja širokim asortimanom izvođenja raznih radova s našim partnerima iz kojih se mogu izdvojiti sljedeće usluge:

EEVO

ZAŠTO EVOMAJSTOR?

POSLOVI SE IZVRŠAVAJU UNUTAR VAŠEG PRORAČUNA

Vaš budžet i kompletne troškove dogovaramo samo u suradnji s Vama. Sve dodatne situacije, modifikacije i moguće nenadane troškove razrađuju se tek nakon dogovora s Vama. Posebno skrbimo da tijekom faze definiranja vaših želja i planova, Vaša nastojanja budu kompletno ispunjena i da udovoljavaju Vašem proračunu i željama.

USLUGA SE IZVRŠAVA PO DOGOVORNOM ROKU

Kod evoMajstora završni rok uvijek je poznat i jasno ustanovljen. Poslovi se izvršavaju funkcionalno i kompetentno. Pojavom naših izvođača na vrijeme, poslovi se odrađuju u dogovornom roku, a pravilnim planiranjem sav posao je pripravan za pravovremeno dovršenje.

JAMSTVO KVALITETE

Jamčimo da svaki dogovoreni posao bude sukladan prema vašim željama i predviđanjima. Preporuke prethodnih zadovoljnih klijenata mogu potvrditi naš kvalitetan rad. Stalnom komunikacijom, klijenti se kontinuirano obavještavaju kako bi bili sigurni da su inolvirani u svaki potez izvođenja naručene usluge.

ISKUSTVO

Odabirom samo stručnjaka koji su adekvatni naručenom poslu, postižemo maksimalnu kvalitetu i optimalizaciju poslova. Adekvatno odgovaramo na najmodernije i najsloženije zahtjeve. Sustavno i procesno prilagođeni smo tako da odgovaramo na najzahtjevnije izazove investitora. Naši stručnjaci imaju puno iskustva u radu i organizaciji što potvrđuju ostvareni brojni poslovi.

logo-evomajstor

16 GODINA ISKUSTVA

EVOMAJSTOR LOGOTIP REGISTRIRAN JE ZAŠTITNI BRAND TVRTKE EURO FAKTOR D.O.O. NJEZINIH PODRUŽNICA, PREDSTAVNIŠTVA, DAVATELJA LICENCE ILI PARTNERA U ZAJEDNIČKOM POTHVATU KOJA JE ZAPOČELA S RADOM U HRVATSKOJ 2006. GODINE KAO PODUZEĆE ZA ŠIROK SPEKTAR USLUŽNIH I POSLOVNIH DJELATNOSTI.

Savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem

U svom poslovanju evoMajstor nudi kompletnu uslugu organiziranja i upravljanja širokim asortimanom izvođenja raznih radova i usluga, savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem s našim partnerima i klijentima.

Ističemo se inovacijama i novim konceptima te brigom za klijente. Konstantno radimo na proširenju dodatnih usluga prilagođenih klijentima, njihovim potrebama i novonastalim situacijama kao i na svakodnevnom podizanju učinkovitosti i nivoe pružene kvalitete.

Specijalizirani smo za usluge kao što su gradnja kuća, adaptacija stana/kuće, obnova, opremanje i popravcima stambeno/poslovnih objekata i ostalih prostora. U ponudi imamo i širok spektar ostalih usluga iz završnih građevinskih radova.

Zahvalni smo na kontinuirano priznavanje prepoznate kvalitete naših ukazanih usluga, svjesni činjenice da su same usluge koje nudimo tek jedan od raznih faktora naše kvalitete koja je mjerodavna za uslugu koju pružamo, a koja nas adekvatno razlikuje od ostalih.

Kreiranjem kvalitetne suradnje sa svojim suradnicima možemo pružiti maksimalnu profesionalnu uslugu svojim klijentima usredotočujući se na njihove potrebe brzim reagiranjem shodno novonastalim situacijama.

logo-evomajstor

nudi kompletnu uslugu organiziranja i upravljanja širokim asortimanom izvođenja raznih radova s našim partnerima iz kojih se mogu izdvojiti sljedeće usluge:

ZAŠTO EVO MAJSTOR

IZVRŠAVAMO POSLOVE UNUTAR VAŠEG PRORAČUNA.
U suradnji s vama dogovaramo vaš budžet. Svi dodaci, varijacije i nepredviđeni troškovi obrađuju se tek nakon konzultacija s vama. Također, osiguravamo da tijekom faze dogovaranja vaša očekivanja budu u potpunosti ispunjena i da odgovaraju vašem proračunu.

IZVRŠAVAMO USLUGU PO DOGOVORNOM ROKU.
Završni rok uvijek je jasno definiran. Poslovi se obavljaju jasno i učinkovito. Naši se djelatnici i partneri pojavljuju na vrijeme, narudžbe stižu u kratkom roku, a sav posao ispravno je planiran za pravodobno dovršenje.

JAMSTVO KVALITETE
Osiguravamo da svaki započeti posao bude u skladu s vašim očekivanjima. Imamo dovoljno preporuka prethodnih klijenata koji mogu potvrditi naš kvalitetan rad. Stalna komunikacija. Klijenti se redovito izvještavaju kako bi bili sigurni da su uključeni u svaki korak obavljanje usluge.

ISKUSTVO
Naš tim ima puno iskustva u radu što potvrđuju brojni ostvareni brojni poslovi diljem Hrvatske. Biramo samo stručnjake adekvatne poslu, a i naši sustavi i procesi su prilagođeni tako da odgovaraju najmodernijim i najsloženijim zahtjevima.

logo-evomajstor

16 GODINA ISKUSTVA

EVOMAJSTOR LOGOTIP REGISTRIRAN JE ZAŠTITNI BRAND TVRTKE EURO FAKTOR D.O.O. NJEZINIH PODRUŽNICA, PREDSTAVNIŠTVA, DAVATELJA LICENCE ILI PARTNERA U ZAJEDNIČKOM POTHVATU KOJA JE ZAPOČELA S RADOM U HRVATSKOJ 2006. GODINE KAO PODUZEĆE ZA ŠIROK SPEKTAR USLUŽNIH I POSLOVNIH DJELATNOSTI.

U svom poslovanju evoMajstor je prvenstveno usmjeren na građanstvo te tvrtke, no istodobno i na tradicionalne velike partnere s kojima posluje. Posebno se ističemo inovativnošću i brigom za klijente, a ujedno kontinuirano radim na proširenju usluga za klijente kao i stalnom podizanju razine kvalitete.

Specijalizirani smo za usluge u gradnji,obnovi,opremanju i popravcima stambeno/poslovnih objekata i ostalih prostora te nudimo  širok spektar ostalih naših usluga.

Ponosni na konstantno priznanje kvalitete pružene usluge, svjesni smo da je sama usluga koju nudimo tek jedan od mnogih čimbenika koji su relevantni za uslugu koju pružamo, a koja nas dodatno izdvaja od ostalih.

Usko surađujući sa svima, fokusirajući se na potrebe klijenata, brzo reagiramo sukladno situacijama. Imamo drugačiji pristup u komunikaciji i brzinu u rješavanju problema sukladno potrebama naših cijenjenih klijenata.